Ögonmakeup tips

Det där med att sminka dina ögon, det kan vara en konst. Du kanske tampas med smulig ögonskuggaeyliner som irriterar ögonen eller har svårt att få till mascaran. Lugn, här får du ta del av bra ögonmakeup tips som kommer att underlätta en hel del för dig att sminka ögonen.  

Ögonmakeup är oftast ögonskugga, kajal, eyliner och mascara. Dessa kommer i sin tur så klart i olika varianter och färger. Du kan testa dig fram med vad som passar dig allra bäst.  

Skapa en jämn grund 

Första tipset är att du ska satsa på att göra en bra grund. Det för allt smink. Det gör du på bästa sätt genom att använda produkter som concealerfoundation samt primer. Dock bör du börja med en concealer kring ögonen, sedan applicera ögonskuggan och sedan gå vidare med din foundation, primer, rouge och puder. Just att använda en ögonprimer under ögonskuggan är smart. För den hjälper till att ge ett jämnare resultat samt att den gör att allt sitter på plats, hela dagen och kvällen.  

Ett annat bra tips för bra ögonmakeup är att använda dig av en eyliner. Med den kan du öppna upp ögonen på bra sätt. Om du vill få till en perfekt kråkspark, se till att låta den så att säga förlänga ögats naturliga nedre linje. Investera gärna i en smal pensel för din eyliner. Du kan faktiskt köpa en tunn akvarellpensel för det ändamåletEn sådan kan du hitta i en måleributik. Välj då en som bara har ett par strån, den fungerar allra bäst.  

Snygg ögonsminkning 

För att få till en bra ögonsminking så kan du även använda dig av kajal. Om du vill ha en intensiv blick, använd svart kajal i innerögat. Du kan även måla innanför ögonfransarna på det övre ögonlocket. Det för att skapa ett djup i blicken.  

En mascara är även det bra, för med den kan du boosta volymen på dina fransar. När mascaran appliceras så kan det ibland vara svårt att komma åt de fransar som sitter längst in vid ögonen. Du kan då fylla i dem med en ned ögonbrynsborste och pensla den i lite mascara för att sedan pensla på fransarna.  

Om du är ute efter en dramatisk ögonmakeup så ska du se till att våga kombinera mörka och ljusa färger. Du behöver därmed inte bara ha svart för att göra en mörk, utan du kan även bygga upp den med en grå bas, sedan använda svart som den mörka nyansen och ljusa nyansen tar du silver.  

Hitta bästa sminket för dina ögon 

Om du är ute efter bra ögonmakeup, så finns det mesta du behöver här hos oss på GOSH. Du hittar bland annat ögonskuggor, kajalpennor, eyliners, mascaror samt även annat smink 

Om du beställer över 349 kronor så får du fri frakt. Dessutom har vi fria returer. Det produkter vi har, de produceras i Danmark. Vi på GOSH erbjuder en hel del bra produkter inom flera olika kategorier. Det innebär att du kan hitta bästa sminket för dina ögon, så väl som mycket mer.  

 

Populära ögonprodukter

Forever Eye Shadow Forever Eye Shadow
Forever Eye Shadow
Så lågt som 139,95 kr
Mineral Waterproof Eye Shadow Mineral Waterproof Eye Shadow
Mineral Waterproof Eye Shadow
Så lågt som 129,95 kr
Matte Eye Liner
Matte Eye Liner
Så lågt som 139,95 kr
Velvet Touch Eye Liner
Velvet Touch Eye Liner
Så lågt som 109,95 kr

Se mer